Eladó Családi ház, Budapest, X. kerület

#214200020

Eladó Családi ház

75.9 millió Ft

Budapest, X. kerület Felsőrákos
Alapterület:
136 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
800 m2

A 10. kerület felsőrákosi részén vidékre költözés miatt eladóvá vált egy egyszintes, nettó 136 m2 hasznos alapterületű, szabadon álló, jó állapotban levő családi ház.

A 800 négyzetméteres telek ház előtti részében fenyőfa, a hátsó, hatalmas egybefüggő kertben egy egész kis gyümölcsöskert fái – cseresznye, meggy, körte, szilva, alma, füge – biztosítanak hűsítő árnyékot.

A ház, részben alápincézett (a pince területe 60 m2), a kertben egy kisebb, kerti tárolóként és műhelyként használt melléképület áll. Ez az épület foglalja magában a fedett garázst is. A garázs mellett az épület oldalán (nyitott) gépkocsi beálló, a hátsó kertben terasz illetve bográcsozó, tűzgyújtó helyek vannak kialakítva.

A házba a hátsó kert felől lehet bejutni egy hangulatos teraszon keresztül – ahonnan rálátni az egész kis birodalomra. 
Az épületbe belépve az előszobába érünk, amely egy meghosszabbított közlekedővel úgy lett kialakítva, hogy onnan – két kivétellel - az összes helyiség megközelíthető. 
A folyosótól jobb kéz felé található a 4 db egyenként is tágas és nagy belmagasságú szoba, melyek egybenyithatók, de igény szerint lezárhatók egymástól. Az ingatlan kelet-nyugati fekvéséből adódóan szinte az összes szoba benapozott, világos.

A folyosótól bal kéz felé találhatóak a szociális helységek, a konyha, a kamra és a szinte tükörszerűen kialakított fürdőszobák. A két fürdőszoba nemcsak a bent lakók kényelmét szolgálja, de ennek köszönhetően – ahogy az, az alaprajzi elrendezésből is kitűnik,- az ingatlan akár két generációs is lehet.

Az ingatlan fűtéséről egy cirko kazán gondoskodik, a meleg víz ellátását egy külön gázkazán biztosítja, de a nappaliban egy működőképes, épített cserépkályha is beüzemelhető.
Amennyiben az új tulajdonos bővítésben gondolkodik a falazat, a födém és a 2019-ben felújított tetőszerkezet lehetőséget ad a tetőtér beépítésére is.

A környékről:
Nyugodt családi házas övezet, melynek közlekedése kiváló. A ház előtti kis forgalmú, de széles aszfaltozott utcára kilépve két perc sétával elérhetőek a Kerepesi úton található buszmegállók. A városba történő közlekedést a HÉV mellett, öt különböző buszjárat és két éjszakai járat teszi praktikussá.
A közelben 500 m sugarú körben megtalálható iskola, óvoda. A háztól egy kisebb üzletközpont, - Spar, Aldi, üzletekkel, továbbá Postával, gyógyszertárral, - és az orvosi rendelő 5 percnyire (egy buszmegállónyi) távolságra vannak. 

Kérem keressen bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Telephely
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Ikerház
Raktár
Szálloda, panzió
Üzlethelyiség