Eladó Iparterület, Balatonvilágos

#214200049

Eladó Iparterület

152.5 millió Ft

Balatonvilágos Balatonaliga
Alapterület:
16 205 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

A Balaton kapujában – Balatonvilágoson - eladó összesen 16205 m2-es terület. (11183 m2 telek + 5022 m2 erdő)

 

A terület lokációja, környezete: Balatonvilágos - Balatonaliga.

Budapesttől az első balatoni település az M7-es autópálya mellett. A telek közvetlenül a település bejáratánál fekszik, a Fő út mellett, ami a Balatont ölelő (70 és 71-es) főutak keleti összekötő ága. (lád. 1-es számú kép)

Nagyobb kitekintésben, ahogy azt a 2-es számú kép is mutatja - a Dunántúl közepén található, a Balaton elosztó útjainak és az országos észak – déli, kelet - nyugati közlekedési folyosók és az új M8-as közlekedési csomópontjainak közvetlen közelében.

 

A Balatonparttól 800m-re, a Club Aliga bejáratától 500 m-re, a Balaton parttól autóval 2 percre, gyalogosan 10 percre, az M7-es aligai lejáratától 500m-re található. (3-as kép)

 

A terület 1,5 km-es körzetében két nagy értékű ingatlan fejlesztés és egy új autópálya csomópont építése zajlik. A Club Aliga új Üdülő Centrummá fejlesztése a tulajdonosváltás után, az Appenin Zrt. részvételével elkezdődött. A 70 hektáros terület a Balaton egyik legnagyobb, Budapesthez legközelebbi egységes vízparti területe. Fejlesztése komoly átértékelődést fog eredményezni a környezetében. A másik, a Balatonfőkajár és Balatonaliga közötti Moto GP pálya fejlesztése már befejezéshez közeledik.(lásd 4-es kép)

 

A telek műszaki paraméterei, beépíthetősége és közműellátottsága:

Mint, ahogy azt képek között bemutatott táblázatában is látni lehet a fejlesztési terület: gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezet besorolású.

GKSz-3, 30 %-ig beépíthető; 5,5 m építmény magasság, zöldterületi mutató 30 % terepszint alatt beépíthető 30%, legkisebb telek méret 2000 m2 lehet.

A fenti számokból beépíthető alapterület a 11.183 m2 30 %-a, az-az 3.356 m2, akár 2 szinten plusz a terepszint alatt is ugyanekkora négyzetméter beépíthető több szinten. A legkisebb zöldterületi mutató megtartásával a maximális épület mellett leburkolható felület 4.472m2. Ezen építménynek az elhelyezésére van kijelölve a 9.000m2-es telekrész, mint épület lehelyezési építési terület.

 

Közmű ellátottság és úthálózat:

Telekhatáron, minden közmű megtalálható! Gáz és áram vételi lehetőség ipari méretekben is rendelkezésre áll a közvetlen telekhatáron. Csatorna bekötés két helyen is elérhető a telek mellett.

 

A telek geometriai adottságaiból adódóan a szélessége 60 és 100 méter között változik, a leghosszabb éle 300 méter. E mellett a leghosszabb él mellett egy aszfaltos út húzódik, mely közvetlenül csatlakozik a falu főútjához. Az aszfaltos útról a terület könnyen megközelíthető és az igényeknek megfelelően bármilyen más megosztása is kialakítható.

További előnye, hogy a terület 20-éve síkba lett rendezve (lásd a 6-os, 7-es, 8-as képeket), azóta a természet gyepes ligetes formában meghódította a felületét.

 

A telek az M7-es felől közvetlenül látható, amely céges reklámok, vevő orientáció szempontjából jó pontnak tekinthető.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Családi ház
Telephely
Panellakás
Üzlethelyiség