Eladó Panellakás, Budapest, XV. kerület

#214200086

Eladó Panellakás

44.9 millió Ft

Budapest, XV. kerület
Alapterület:
64 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Panel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Ideális fenntartási költségekkel, többszobás kényelmes otthont keres? – Megtalálta!

 

A XV. kerületben Újpalota központjához közel, és mégis nyugodt, csendes részen, tiszta, rendezett társasházban, eladó egy 64 nm-es 2+1 fél szobás, beépített loggiás első emeleti lakás.

 

A ház kb. 10 évvel ez előtt teljes panel felújítási program keretében 10 cm-es külső szigetelést és hőszigetelt külső nyílászázókat kapott, – többek között ennek is köszönhető az ingatlan ideális energiafelhasználása.

 

A lakás néhány évvel ez előtt teljes felújításon ment keresztül. Ennek keretében cserélve lettek a nyílászárók a padlóburkolatok. A 18 a 13 és 10,5 m2-es szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Felújításra kerültek a vizes helyiségek (burkolatok és szerelvények) és a konyha berendezései is megújultak. A villamos hálózat felújítva LED -es világító testekkel.

 

Az ingatlan nagyon jó beosztással és tájolással rendelkezik, a szobák körbejárhatók, de tetszés szerint szeparálhatók is. Minden funkcionális helyiség külön megközelíthető (lásd a képek között megtalálható alaprajzot). A nappali ablakai nyugatra, a kisebb szobák, a loggia és a konyha ablakai északra néznek. A nagyméretű ablaknak köszönhetően a konyha is egész nap világos.

A lakók kényelméről még a tavalyi évben felszerelt hűtő-fűtő légkondicionáló szerkezet, míg biztonságáról a 12 pontos biztonsági bejárati ajtó gondoskodik.

 

Az ingatlanban a gáz átalánydíjas (1650 Ft/hó), a többi energiafogyasztás külön órával mért (hideg és meleg víz, áram). A fűtés távfűtéssel, új radiátorokkal, termosztatikus szabályozással és egyedi méréssel megoldott, így a rezsi költség teljes mértékben felhasználásfüggő és a tapasztalatok szerint igen alacsony.

 

A lakás elhelyezkedés szempontjából is kiváló. A Pólus Center, Ázsia center, Vásárcsarnok, Spar és CBA, patika, orvosi rendelő is található sétatávolságra. A háztömb mögött park, illetve a közelben óvoda és iskola is van.
A tömegközlekedés remek. A 7E, 8E buszok és 69-es villamos megállói két-három perc sétával kényelmesen elérhetők. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van!


 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Családi ház
Telephely
Panellakás
Üzlethelyiség