Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület

#214200047

Eladó Téglalakás

31.9 millió Ft

Budapest, IX. kerület József Attila lakótelep
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet

A IX. kerület egyik legkedveltebb lakóövezetében a József Attila lakótelepen eladó egy 54 négyzetméteres 2 szobás lakás.

 

Az ingatlan egy 4 emeletes ház legfelső szintjén található kellemes kilátással a csendes, parkos környezetre.  Az épület kiváló állapotban van, a tavalyi év folyamán szigetelték és színezték újra. Főfalai csúsztatott zsalus technológiával, míg az összes válaszfala téglából épült.

 

A lakás déli fekvésű egésznap világos, és ahogy az az alaprajzon is látszik kényelmesen körbejárható.  Minden helyiség rendelkezik ablakkal és külön-külön is megközelíthető.  Műszaki paraméterit tekintve kiváló hő és hangszigeteléssel bíró műanyag nyílászárókkal, hideg-meleg vízórákkal rendelkezik. A szobákban a parketta kitűnő állapotban van, a fürdőszoba és a konyha közepes állapotú.

 

A lakásban a különböző közművek (víz, villany, gáz, távfűtés) egyedi mérőkkel rendelkeznek ennek következtében a rezsiköltség teljesen fogyasztás függő. A lakás közös költsége 9.000 forint, mely tartalmazza a szemétszállítás és a lépcsőház, illetve a közös helyiségek takarításának díját is.

A lakáshoz zárható pincerész is tartozik.

 

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló. A 3-as metró Ecseri úti megállója és a 3-as villamos 3-4 perces kényelmes sétával elérhető. A lakótelepen közlekedő 181-es busz megállója 100 méterre található. Az ingatlan szinte közvetlen környezetében játszótér, iskola, óvoda, orvosi rendelő, patika, 500 méteres körzetben nagyobb élelmiszer áruházak (Spar, Lidl), DM, illetve posta, lottózó, könyvtár is elérhetők.

 

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Telephely
Ikerház
Családi ház
Építési telek
Üzlethelyiség
Raktár
Szálloda, panzió