Eladó Téglalakás, Budapest, V. kerület

#214200064

Eladó Téglalakás

169 millió Ft

Budapest, V. kerület
Alapterület:
107 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Nem csak befektetőknek!

A belváros szívében a Kálvin tér mellett eladó egy 107 négyzetméteres 6 szobás, egyedi kialakítású lakás.

 

Az ingatlan a Kálvin tér, és az Egyetem tér között elhelyezkedő hangulatos utca egyik legimpozánsabb épületének 2. emeletén található saroklakás. Az épület – melynek lépcsőházát és belső tereit, liftjét mostanában korszerűsítették - egyedi stílusban épült, és folyamatosan karbantartott.

 

A lakás a közelmúltban teljes felújításon esett át, mely a szerkezeti (új helyiségek ki – és átalakítása) változtatásokon túl tartalmazta a nyílászárók cseréjét, a teljes gépészeti felújítást továbbá a burkolatok cseréjét és a festést mázolást. Déli tájolása mellett nagyon kedvező beosztású, ezért egész nap kellemesen világos.

 

Beosztását tekintve egy belépőből (előszoba) egy hatalmas nagy és hangulatos nappali-étkezőből, 5 szobából közlekedőből és egy mosó helyiségből áll. Az öt szoba egy-egy önálló lakrész saját fürdőszobákkal és mellékhelyiségekkel. (lásd a tájékoztató alaprajzot a fotók között).

 

A megfelelő vízellátás érdekében (az esetlegesen megjelenő fokozottabb vízhasználat miatt) saját nyomásnövelő és kiegyenlítő rendszer lett kialakítva. A vizet szobánként villanybojler szolgáltatja. A lakás fűtését, illetve hűtését egy központi klíma szabályozza melynek kültéri egysége a belépőben a bejárathoz közel lett kialakítva.

 

Az ingatlan részben bútorozott és modern háztartási gépekkel (gépesített konyha, mosó és szárítógép stb.) felszerelt. Az elhelyezkedése kiváló. A szinte azonnal elérhető tömegközlekedési eszközök (M3, M4, 47-48-49-es villamosok, 9-15-115-100-as buszjáratok, 72-es, 83 trolibuszok, számtalan éjszakai járat) mellett számos kiskereskedelmi üzlet és az ELTE, a Budapesti Corvinus Egyetem, a BME Campusai is 500 méteres körzetben megtalálhatóak.

 

Az ingatlant a szerkezeti adottságai és elosztása számos használati módra alkalmassá teszi. A lakás funkció mellett alkalmas lehet rövid- és hosszú távú bérbeadásra, oktatási helyszínnek, irodának, rendelőnek.

 

Amennyiben az információk felkeltették az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Családi ház
Telephely
Raktár
Panellakás
Iroda irodaházban B
Üzlethelyiség