Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület

#214200075

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

54.9 millió Ft

Budapest, XI. kerület Sasad
Alapterület:
52 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Buda egyik legkeresettebb részén!

Budapest XI. kerületében Sasadon, csendes zöldövezetben, de Budaörsi úthoz mégis közel, eladó egy 52 négyzetméteres kitűnő állapotú lakás.

A 20 lakásos társasház első emeletén levő ingatlan egy nyugodt, fás bokros ligetre néz. Keleti fekvésű a reggeli és délelőtti órákban napos, délután kellemesen árnyékos.

Az lakás újszerű állapotban van, köszönhetően annak, hogy 8 éve teljes körű felújításon esett át, mely magában foglalta a villanyvezeték a vízvezeték, a szaniterek, a radiátorok és a nyílászárók cseréjét, továbbá a hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés telepítését.

A felújítás során a bejárat egy 6 pontos biztonsági ajtóval lett felszerelve, míg a belső ajtókat tömör bükk és cseresznyefa nyílászárókra cserélték.

A lakás elosztása praktikus a két szoba külön-külön megközelíthető (akár össze is nyithatók). A szobákban az aljzat anyaga faparketta, amely szinte teljesen új állapotban van.  (a többi helység járólappal burkolt.) A fűtésről egy központi konvektor gondoskodik, mely az egyes helyiségekben energiatakarékos radiátorokra van kötve. A meleg vizet egy két éve felszerelt, modern Bosch vízmelegítő készülék (bojler) biztosítja.

A közös költség 14.700,-/hó a rezsiköltség az egyedileg szabályozható és külön-külön is használható készülékeknek köszönhetően teljesen fogyasztásfüggő. A lakáshoz tartozik még, egy földszinten található tároló helyiség is.

A társasház nagyon jó állapotban van, és további fejlesztése is várható. A rendelkezésre álló felújítási keretből, 2023-ban tervezik a lépcsőházi nyílászárók hőszigetelt változatra történő cseréjét.  A környék nyugodt, a ház körüli parkolás kényelmesen megoldható és ingyenes.

Amennyiben a fenti információk felkeltették az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Családi ház
Telephely
Panellakás
Üzlethelyiség