Eladó Téglalakás, Budapest, XX. kerület

#214200048

Eladó Téglalakás

59.9 millió Ft

Budapest, XX. kerület
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Pesterzsébet családi házas övezetében - a 2019-ben épült „VIGO” házban - eladó egy szinte új állapotban levő lakás.

 

Az ingatlant magában foglaló háztömb külön kerítéssel védett, a gyalogos bejáró elektromos (kapukódos) az udvarába a parkolóhelyekre autóval elől-hátul szintén elektromos „úszókapun” keresztül lehet bejutni A zárt parkolóhelyek mellett a lakótömb magába foglal egy saját játszóteret is. A négy emeletes ház, korszerű tiszta és rendezett, a biztonságot a minden szinten megtalálható belső térfigyelő kamerák is támogatják.


A lakás a ház legfelső emeletén található, nettó alapterülete 75 m2, mely egy amerikai konyhás nappaliból, 3 külön nyíló szobából, konyhából, egy kádas-és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. (lásd a mellékelt alaprajzot). A minden lakóhelyiségből megközelíthető óriási, mintegy 30 négyzetméteres keleti fekvésű terasza az ingatlan számára szinte „penthouse” jelleget ad.  A konyhai beépített berendezések, bútorok és konyhai gépek, illetve légkondicionáló, az ár részét képezik. A lakás minden helyiségben bukó-nyíló műanyag nyílászárók lettek beépítve.

 

A lakás közös költsége nyári - téli viszonylatban 27 - és 38.000 Ft, között mozog, mely összeg tartalmazza a fűtés, és a hideg, meleg víz használatának díját is. Az elektromos áram előfizetés külön mérős, „feltöltő-kártyás” módon történik, így a rezsiköltsége teljes mértékben fogyasztásfüggő. Ezen kívül még az internet előfizetés költségeivel lehet kalkulálni.
 

A környék infrastruktúrája kitűnő közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek (InterSpar, Penny), gyógyszertár, posta mind megtalálhatóak. Erzsébet városközpontja 8-10 perc séta. (800 méter) A tömegközlekedés is kiváló a ház bejáratától 50-100 méterre, jobbra, illetve balra található az 52-es villamos (15 perc Határ út - M3-as metró felé) és a 36-os (átszállással 17-18 perc, a Boráros tér), illetve 966-os éjszakai autóbusz megállója.

 

A vételár tartalmazza a zárt udvaron, az egy autó beállására alkalmas parkolóhelyet is. Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető.


Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Telephely
Ikerház
Építési telek
Vendéglátóipari egység
Üzlethelyiség
Raktár