Eladó Telephely, Monor

#214200045

Eladó Telephely

349 millió Ft

Monor
Alapterület:
1 200 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
17 366 m2

Monor külterületén az M4-es autópályától 500 méterre az autópályával szinte közvetlen összeköttetésben jó közlekedéssel ELADÓ egy 1,7 hektáros ipari komplexum épületegyüttessel és földterülettel.


A három helyrajzi számon található összesen 17366 négyzetméteres terület közvetlenül az M4 re vezető bekötőút mellett terül el. A területet délről egy szolgalmi út szegélyezi, erre nyílik a bejárata, illetve ezen lehet a hátsó részeit is kényelmesen megközelíteni.

 

A terület első részén – bejárat szempontjából a bal oldalán - két egymásba épült acélszerkezetes üzemrész, a jobb oldali részén jó megközelíthetőséggel egy 12232 négyzetméteres üres ipari hasznosításra alkalmas terület található. (lásd a vázrajzot a fényképek között)A két egymással határos (egybeépült) csarnok közül az egyik egy közel 350 négyzetméteres kb. 4,5 – 5 méter belmagasságú, a másik kb. 850 négyzetméteres 6,5-7 méter belmagasságú épületrész. A csarnokokban található öltöző, szociális helyiségekkel (fürdő, wc) és étkezővel.

Az épület aljzata simított beton (ipari padló), a mennyezet teljesen szigetelt. A terület ipari kamerákkal és riasztóval felszerelt.

 

A területrészek GKSZ-1, gazdasági, kereskedelmi szolgáltató övezeti besorolás alá tartoznak, így hasznosításuk tág határok között mozog. Az épületek műszaki paramétereik alapján sokféle raktározási, illetve ipari tevékenységre alkalmasak, teljes közművel - Ipari áram, ipari gáz, víz, - rendelkeznek.


Az ingatlan logisztikai szempontból kiváló helyen van, súlykorlátozás nélkül megközelíthető, az M4-es autópálya mellett, az M0-ás csomópontja 10 km-re a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér kb. 15 km-re található!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Iparterület
Téglalakás
Családi ház
Telephely
Panellakás
Üzlethelyiség