Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
20 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

54.9

Eladó Téglalakás

Budapest, XI. kerület
Sasad
52 m2

Buda egyik legkeresettebb részén!

Budapest XI. kerületében Sasadon, csendes zöldövezetben, de Budaörsi úthoz mégis közel, eladó egy 52 négyzetméteres kitűnő állapotú lakás.

A 20 lakásos társasház első emeletén levő ingatlan egy nyugodt, fás bokros ligetre néz. Keleti fekvésű a reggeli és délelőtti órákban napos, délután kellemesen árnyékos.

Az lakás újszerű állapotban van, köszönhetően annak, hogy 8 éve teljes körű felújításon esett át, mely magában foglalta a villanyvezeték a vízvezeték, a szaniterek, a radiátorok és a nyílászárók cseréjét, továbbá a hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés telepítését.

A felújítás során a bejárat egy 6 pontos biztonsági ajtóval lett felszerelve, míg a belső ajtókat tömör bükk és cseresznyefa nyílászárókra cserélték.

A lakás elosztása praktikus a két szoba külön-külön megközelíthető (akár össze is nyithatók). A szobákban az aljzat anyaga faparketta, amely szinte teljesen új állapotban van.  (a többi helység járólappal burkolt.) A fűtésről egy központi konvektor gondoskodik, mely az egyes helyiségekben energiatakarékos radiátorokra van kötve. A meleg vizet egy két éve felszerelt, modern Bosch vízmelegítő készülék (bojler) biztosítja.

A közös költség 14.700,-/hó a rezsiköltség az egyedileg szabályozható és külön-külön is használható készülékeknek köszönhetően teljesen fogyasztásfüggő. A lakáshoz tartozik még, egy földszinten található tároló helyiség is.

A társasház nagyon jó állapotban van, és további fejlesztése is várható. A rendelkezésre álló felújítási keretből, 2023-ban tervezik a lépcsőházi nyílászárók hőszigetelt változatra történő cseréjét.  A környék nyugodt, a ház körüli parkolás kényelmesen megoldható és ingyenes.

Amennyiben a fenti információk felkeltették az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

74.9

Eladó Üzlethelyiség

Budapest, VI. kerület
Belső-Terézváros
74 m2

ÉDENKERT - FINOM KÁVÉ ÉS HŰSÍTŐ ÉDESSÉG ÉS TISZTASÁG - A BELVÁROSBAN

ÜZLETI VÉNÁVAL RENDELKEZŐK, BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓ KEDVŰEK, FIGYELEM!

 

Eladó a belvárosban a 6. kerület turisták által is közkedvelt részén, az Andrássy út tőszomszédságában egy műemlékvédelem alatt álló épület földszintjén és első emeletén két szomszédos - egymással összenyitható - takaros kis üzlethelyiség.

 

Az utca szint 24 négyzetméteres kávézója (fagylaltozója) mellett, külön utcai bejárattal egy 13 négyzetméteres önkiszolgáló mosoda kapott helyet. Az emelet teljes egészében 37 négyzetméteren a kávézóhoz tarozik. (lásd képek között az alaprajzokat.)

 

Az ingatlanok 2019-ben teljes felújításon estek át. A gépészet, a gépek és eszközök, továbbá a berendezési tárgyak folyamatos karbantartásának köszönhetően az üzletekben jelenleg is minden újszerű.

 

Az alul-felül klimatizált és professzionális légtechnikával felszerelt vendégterek befogadóképessége kényelemesen 30-35 fő. A kávézóhoz tartozik még egy (kb. 20 fő befogadására alkalmas) utcai kiülő terasz, melynek működési engedélye pillanatnyilag 2022 szeptemberéig szól, utána hosszabbítható.

 

Az Andrássy út közelsége komoly forgalmi tényező: a tavaszi-nyári időszakban (késő őszig) jelentős vendégforgalmat biztosít.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal !

150

Eladó Családi ház

Budapest, XXIII. kerület
Soroksár
10
400 m2
1 151 m2

Soroksáron főút mellett eladó egy több lakásból álló, autentikus sváb ház. A ház az 1900-as évek elején épült, falazata tégla és vályog. Folyamatos karbantartásának köszönhetően kora ellenére nagyon jó állapotú. A házban jelenleg kettő darab jó állapotú lakás van. Az egyik 120 nm-es, 4 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba beosztású. A másik 100 nm-es, itt 3 szoba, előszoba-étkező, konyha, fürdőszoba került kialakításra. A fűtést kombicirkó biztosítja radiátorokkal. A jelenlegi lakásokon kívül kettő darab, egyenként 50 nm-es helyiség található, melyek alkalmasak további lakások kialakítására. A kertben található 60 nm-es, vízzel és villannyal ellátott nyári konyha szintén átalakítható. Tárolásra egy négy részre osztott, kerti melléképület szolgál. A ház jó állapotú, a két lakás tisztasági festés után azonnal költözhető. A ház utcafrontján egy 76 nm-es, utcai bejáratú üzlethelyiség található. A további lehetőségeket kihasználva az ingatlan akár több generáció együttélésére, továbbá vállalkozás kialakítására is alkalmas. Amennyiben befektetésben gondolkodik most egy hangulatos, 4-5 lakásos, bérbeadásra alkalmas birtokot tud vásárolni. Központi helyen található, magával ragadó ház, ahol a kaput becsukva 100 évet repülhet vissza az időben.
Irányár: 150 MFt
Kérdéssel vagy megtekintéssel kapcsolatban hívjon a hét bármely napján!

Jó közlekedéssel

26.9

Eladó Téglalakás

Budapest, VII. kerület

29 m2
1

Első lakását keresi, vagy befektetne és lakáskiadásban gondolkodik?
Ezzel a lakással megvalósíthatja azonnal terveit, hiszen nincs más teendője mint beköltözni vagy kiadni!

VII.kerület kiváló közlekedéssel rendelkező részén, a Murányi utcában, a Damjanich utca közelében eladó egy 1. emeleti, 29 nm-es igazán VILÁGOS utcai kinézetű lakás.

VÁROSLIGET, ÁLLATORVOSI EGYETEM, KELETI PÁLYAUDVAR pár perc sétával elérhetőek!
A lakásban a teljeskörű villanyvezeték csere is megtörtént 3 éve, továbbá a 18 nm-es szobában a thermo nyílászáró beépítési is megtörtént.

Közös költség: 8.500 Ft, mely a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza.
További fogyasztás egyedi mérés alapján történik!

A társasház közepes állapotban van, mely folyamatosan karbantartott. Fő villanyvezeték csere megtörtént, az aula és a lépcsőház teljen felújításon esett át, a ház homlokzati része további felújításra vár.

KÖZLEKEDÉS, BEVÁSÁRLÁS tekintetében is ideális a lakás elhelyezkedés szempontjából is, hiszen pár perces sétatávolságra számos kis élelmiszerbolt, CBA, továbbá az Aréna Pláza is könnyen elérhető.

A Keleti Pályaudvart keresztező buszok (30-as, 8-as, stb), a M2-es, M4-es metró az utca végén, sétatávolságra elérhető, továbbá a mellékutcákban található 74-es, 75-ös, 78-as,79-es trolibuszokkal a város különböző pontjai is könnyen elérhetőek.

Amennyiben a sportolás, séta a zöldövezetben fontos Önnek, a Városliget és az ott kialakított ingyenes szabadidős sportpálya szintén pár perc alatt elérhető.

Hívhat akár hévégén is, örömmel körbevezetem az ingatlanban!

169

Eladó Téglalakás

Budapest, V. kerület

107 m2

Nem csak befektetőknek!

A belváros szívében a Kálvin tér mellett eladó egy 107 négyzetméteres 6 szobás, egyedi kialakítású lakás.

 

Az ingatlan a Kálvin tér, és az Egyetem tér között elhelyezkedő hangulatos utca egyik legimpozánsabb épületének 2. emeletén található saroklakás. Az épület – melynek lépcsőházát és belső tereit, liftjét mostanában korszerűsítették - egyedi stílusban épült, és folyamatosan karbantartott.

 

A lakás a közelmúltban teljes felújításon esett át, mely a szerkezeti (új helyiségek ki – és átalakítása) változtatásokon túl tartalmazta a nyílászárók cseréjét, a teljes gépészeti felújítást továbbá a burkolatok cseréjét és a festést mázolást. Déli tájolása mellett nagyon kedvező beosztású, ezért egész nap kellemesen világos.

 

Beosztását tekintve egy belépőből (előszoba) egy hatalmas nagy és hangulatos nappali-étkezőből, 5 szobából közlekedőből és egy mosó helyiségből áll. Az öt szoba egy-egy önálló lakrész saját fürdőszobákkal és mellékhelyiségekkel. (lásd a tájékoztató alaprajzot a fotók között).

 

A megfelelő vízellátás érdekében (az esetlegesen megjelenő fokozottabb vízhasználat miatt) saját nyomásnövelő és kiegyenlítő rendszer lett kialakítva. A vizet szobánként villanybojler szolgáltatja. A lakás fűtését, illetve hűtését egy központi klíma szabályozza melynek kültéri egysége a belépőben a bejárathoz közel lett kialakítva.

 

Az ingatlan részben bútorozott és modern háztartási gépekkel (gépesített konyha, mosó és szárítógép stb.) felszerelt. Az elhelyezkedése kiváló. A szinte azonnal elérhető tömegközlekedési eszközök (M3, M4, 47-48-49-es villamosok, 9-15-115-100-as buszjáratok, 72-es, 83 trolibuszok, számtalan éjszakai járat) mellett számos kiskereskedelmi üzlet és az ELTE, a Budapesti Corvinus Egyetem, a BME Campusai is 500 méteres körzetben megtalálhatóak.

 

Az ingatlant a szerkezeti adottságai és elosztása számos használati módra alkalmassá teszi. A lakás funkció mellett alkalmas lehet rövid- és hosszú távú bérbeadásra, oktatási helyszínnek, irodának, rendelőnek.

 

Amennyiben az információk felkeltették az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

399

Eladó Családi ház

Budaörs
Budaörsi Kamaraerdő
8 + 1
481 m2
1 310 m2

Két családi ház egy telken – további építésre alkalmas – megosztható telekkel

 

Kamaraerdőben 1310 m2-es telken ELADÓ egy összesen 481 m2-es, külön bejárattal rendelkező két épületből álló, átjárható, 2 vagy akár 3 generáció együttélésére alkalmas családi ház.

 

Az utcafronti épület 208 m2-es, belső két szintes, 5 szoba, konyha, 2 fürdőszobás. A földszint beosztása: előtér, közlekedő, konyha, fürdő-wc, 2 szoba, garázs. Az emeleten közlekedő, kamra, fürdő-wc, 3 halószoba található.

 

A hátsó ház 273 m2-es, három szintes, nappali + 3 hálószobás. A földszint beosztása: előszoba, mosókonyha, tároló, kazánház, két állásos garázs; az emeleten előtér, étkező-konyha, nappali, és kertkapcsolatos terasz található. A két épület ezen a szinten átjárható, így igény esetén az első ház emeleti szintje ehhez az élettérhez is tartozhat. A tetőtérben közlekedő, fürdő, wc, és további 2 szoba található.

 

A házat világos, tágas terek jellemzik. A lakrészek tagolhatósága tág határok között mozog, így hasznosításukra is sokféle lehetőség kínálkozik.

 

A ház fűtése radiátorral és padlófűtéssel biztosított, a melegvíz zavartalan ellátásáról 200 literes cirkulációs körrel felszerelt tartály gondoskodik.

 

Igényesen megépített ház, tágas terekkel, kellemes környezetben, parkosított kerttel.

 

Ajánlom nagyobb családnak, cégképviseletnek, egészségügyi központ kialakítására, vagy egyéb intézmény részére.

 

Kizárólag komoly jelentkezők érdeklődését várjuk!

 

További kérdéssel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

520

Eladó Családi ház

Budaörs
Budaörsi Kamaraerdő
8 + 1
481 m2
3 430 m2

Két családi ház egy telken – további építésre alkalmas – megosztható telekkel

 

Kamaraerdőben 3430 m2-es telken ELADÓ egy összesen 481 m2-es, külön bejárattal rendelkező két épületből álló, átjárható, 2 vagy akár 3 generáció együttélésére alkalmas családi ház.

 

Az utcafronti épület 208 m2-es, belső két szintes, 5 szoba, konyha, 2 fürdőszobás. A földszint beosztása: előtér, közlekedő, konyha, fürdő-wc, 2 szoba, garázs. Az emeleten közlekedő, kamra, fürdő-wc, 3 halószoba található.

 

A hátsó ház 273 m2-es, három szintes, nappali + 3 hálószobás. A földszint beosztása: előszoba, mosókonyha, tároló, kazánház, két állásos garázs; az emeleten előtér, étkező-konyha, nappali, és kertkapcsolatos terasz található. A két épület ezen a szinten átjárható, így igény esetén az első ház emeleti szintje ehhez az élettérhez is tartozhat. A tetőtérben közlekedő, fürdő, wc, és további 2 szoba található.

 

A házat világos, tágas terek jellemzik. A lakrészek tagolhatósága tág határok között mozog, így hasznosításukra is sokféle lehetőség kínálkozik.

 

A ház fűtése radiátorral és padlófűtéssel biztosított, a melegvíz zavartalan ellátásáról 200 literes cirkulációs körrel felszerelt tartály gondoskodik.

 

A nagy telek adottságait kihasználva további kettő, egyenként 830 m2-es telek kialakítására van lehetőség, melyekre 1-1 ikerház építhető. A ház 1300 m2-es telekrésszel is eladó, ez esetben a vételár 399 M Ft.

 

Igényesen megépített ház, tágas terekkel, kellemes környezetben, parkosított kerttel.

 

Ajánlom nagyobb családnak, cégképviseletnek, egészségügyi központ kialakítására, vagy egyéb intézmény részére.

 

Kizárólag komoly jelentkezők érdeklődését várjuk!

 

További kérdéssel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

4824.69

Eladó Iparterület

Budapest, XXII. kerület
Nagytétény
1 m2
219 304 m2

Dél-Budán a XXII. kerületben eladó egy GIP besorolású, 219.314 nm-es, osztatlan közös tulajdonban lévő terület.

Az ingatlanon különböző méretű és állapotú épületek találhatóak, melyek részben bérbe vannak adva, részben üresen állnak, többségük felújításra szorul.

Ezek a különböző méretű és állapotú épületek egyedi igények szerint, külön-külön is megvásárolhatók a hozzájuk tartozó minimum 3000 nm-es telekkel.
Felépítmény nélküli, üres területek vásárlására is van lehetőség 22.000.- Ft/nm áron.

Ilyen területek, melyek már kitűzésre kerültek: - 3327 nm
- 4198 nm
- 5359 nm
A terület egy része ipari vasúti vágánnyal rendelkezik.

GIP és Gksz-2/NT/3 besorolású iparterület beépíthetősége:
-kialakítható legkisebb telek méret: 3000 nm
-telek szélesség: 30 m
-beépíthetősége terepszint felett: 35%
-terepszint alatt: 65%
-legkisebb zöldfelület: 25%
-szintterületi mutató: 2,0
-építmény magasság min. 3 m, max. 12 m

Az ingatlanon az összes közmű – vezetékes víz, villany, csatorna – megtalálható. Víz és elektromos áram ipari mennyiségben rendelkezésre áll az alábbiak szerint:
-3 fázisú villamos energia 0,4 kV feszültségen, 50 Hz frekvenciával, 12000 Kw elérhető,
-ipari víz 4700 m3/nap lehetőség
-ivóvíz 4700 m3/nap
-ipari gáz kontingens 2900 m3/nap az elérhető, kontingenst az eladó át tud adni.

/Az iparterülettel közvetlenül szomszédos, 26794 nm-es külterületi telek szintén eladó, ára 22.000.-Ft/nm./

Az ingatlan az M0 -M6-os autópálya közelében található, ennek köszönhetően ország bármelyik határa 3 órán belül elérhető.

Az információ nem teljes körű!

További információkért kérem hívjon a hét bármelyik napján, és megtaláljuk az Önnek megfelelő területet!

320

Eladó Telephely

Budapest, XXII. kerület

4 926 m2
4 540 m2

BORÁSZATI, LOGISZTIKAI CÉLRA!

Budapest XXII. kerület Nagytétényi út közelében eladó egy 4540 nm-es telephely a hozzá tartozó összesen 4926 m2 felépítménnyel és pinceágakkal, amely a következőkből tevődik össze.

1., Irodaépület- 381 nm
2., Fedett udvarrész - 161 nm
3., Fedett szín - 1287 nm
4., Műhelyépület - 205 nm
5., Raktárcsarnok + galéria - 1200 nm
6., Épített pincealagutak -1692 nm
7., 23 db mobil tároló.
Méretük:
-5x3x2m-es 2 db
-6x3x2m-es 2 db
-5x3x3m-es 19 db.

A telephely körbekerített, az udvart aszfalt koptatórétegű térbeton burkolja.
Az udvaron kiépített tűzivíztározó van, amely egy 100 m3-es medencéhez csatlakozik, jelenleg üzemen kívül van, szükség esetén javításra szorul.

Az irodaépület az ingatlan utcafronti részén helyezkedik el, kétszintes, folyamatosan karbantartott, jó állapotú, a 1960-70-es évek hangulatát idézi. Fűtését gázcirkó biztosítja radiátorok útján.

A 9,5 m belmagasságú raktárcsarnok közvetlenül az utcáról, rámpán keresztül közelíthető meg akár kamionnal is. A csarnok támfala minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, mely szerint egy esetleges ráépítésnél hasznosítható. A csarnokból nyílik a pincerendszer 5m hosszú és 1,40 cm széles előtere, innen lehet bejutni külön-külön bejárattal a pinceágakba.
A pincék méretei:
- 4 db 50 m hosszú és 6 m széles
- 1 db 29 m hosszú és 6 m széles és
- 1 db 20 m hosszú és 5 széles.

A pincék kifogástalan állapotúak és szárazak, a hőmérsékletük télen-nyáron egyenletesen +12-13 fok körül van, az állandó páratartalmat párátlanító berendezés bizotsítja.

A telephely összközműves. Energia ellátottsága: 17 m3/ óra teljesítményű gázmérő és 3 x 270 A elektromos energia, villámvédelemmel ellátott.

Az ingatlan intézményi besorolású, tulajdoni lap szerint kivett üzemi terület.

A területtel kapcsolatban talajmechanikai, statikai valamint talajszennyezettségi vizsgálatokat végeztek, ezek rendelkezésre állnak.

A telephely megközelíthetősége kiváló, MO-ás 5 perc, M1-M6-M7 autópálya 10-15 perc alatt elérhető. Autóbusz megálló a telep előtt található.

Igény szerint az ingatlan megosztható, csarnok és pinceágak valamint irodaépület, műhely, fedett szín és egyéb tárolók megbontásban.

Irányár: 320 Mft+áfa

Kérdés esetén hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

152.5

Eladó Iparterület

Balatonvilágos
Balatonaliga
16 205 m2

A Balaton kapujában – Balatonvilágoson - eladó összesen 16205 m2-es terület. (11183 m2 telek + 5022 m2 erdő)

 

A terület lokációja, környezete: Balatonvilágos - Balatonaliga.

Budapesttől az első balatoni település az M7-es autópálya mellett. A telek közvetlenül a település bejáratánál fekszik, a Fő út mellett, ami a Balatont ölelő (70 és 71-es) főutak keleti összekötő ága. (lád. 1-es számú kép)

Nagyobb kitekintésben, ahogy azt a 2-es számú kép is mutatja - a Dunántúl közepén található, a Balaton elosztó útjainak és az országos észak – déli, kelet - nyugati közlekedési folyosók és az új M8-as közlekedési csomópontjainak közvetlen közelében.

 

A Balatonparttól 800m-re, a Club Aliga bejáratától 500 m-re, a Balaton parttól autóval 2 percre, gyalogosan 10 percre, az M7-es aligai lejáratától 500m-re található. (3-as kép)

 

A terület 1,5 km-es körzetében két nagy értékű ingatlan fejlesztés és egy új autópálya csomópont építése zajlik. A Club Aliga új Üdülő Centrummá fejlesztése a tulajdonosváltás után, az Appenin Zrt. részvételével elkezdődött. A 70 hektáros terület a Balaton egyik legnagyobb, Budapesthez legközelebbi egységes vízparti területe. Fejlesztése komoly átértékelődést fog eredményezni a környezetében. A másik, a Balatonfőkajár és Balatonaliga közötti Moto GP pálya fejlesztése már befejezéshez közeledik.(lásd 4-es kép)

 

A telek műszaki paraméterei, beépíthetősége és közműellátottsága:

Mint, ahogy azt képek között bemutatott táblázatában is látni lehet a fejlesztési terület: gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezet besorolású.

GKSz-3, 30 %-ig beépíthető; 5,5 m építmény magasság, zöldterületi mutató 30 % terepszint alatt beépíthető 30%, legkisebb telek méret 2000 m2 lehet.

A fenti számokból beépíthető alapterület a 11.183 m2 30 %-a, az-az 3.356 m2, akár 2 szinten plusz a terepszint alatt is ugyanekkora négyzetméter beépíthető több szinten. A legkisebb zöldterületi mutató megtartásával a maximális épület mellett leburkolható felület 4.472m2. Ezen építménynek az elhelyezésére van kijelölve a 9.000m2-es telekrész, mint épület lehelyezési építési terület.

 

Közmű ellátottság és úthálózat:

Telekhatáron, minden közmű megtalálható! Gáz és áram vételi lehetőség ipari méretekben is rendelkezésre áll a közvetlen telekhatáron. Csatorna bekötés két helyen is elérhető a telek mellett.

 

A telek geometriai adottságaiból adódóan a szélessége 60 és 100 méter között változik, a leghosszabb éle 300 méter. E mellett a leghosszabb él mellett egy aszfaltos út húzódik, mely közvetlenül csatlakozik a falu főútjához. Az aszfaltos útról a terület könnyen megközelíthető és az igényeknek megfelelően bármilyen más megosztása is kialakítható.

További előnye, hogy a terület 20-éve síkba lett rendezve (lásd a 6-os, 7-es, 8-as képeket), azóta a természet gyepes ligetes formában meghódította a felületét.

 

A telek az M7-es felől közvetlenül látható, amely céges reklámok, vevő orientáció szempontjából jó pontnak tekinthető.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése