Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
22 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

390

Eladó Telephely

Monor

1 200 m2
17 366 m2

Monor külterületén az M4-es autópályától 500 méterre az autópályával szinte közvetlen összeköttetésben jó közlekedéssel ELADÓ egy 1,7 hektáros ipari komplexum épületegyüttessel és földterülettel.


A három helyrajzi számon található összesen 17366 négyzetméteres terület közvetlenül az M4 re vezető bekötőút mellett terül el. A területet délről egy szolgalmi út szegélyezi, erre nyílik a bejárata, illetve ezen lehet a hátsó részeit is kényelmesen megközelíteni.

 

A terület első részén – bejárat szempontjából a bal oldalán - két egymásba épült acélszerkezetes üzemrész, a jobb oldali részén jó megközelíthetőséggel egy 12232 négyzetméteres üres ipari hasznosításra alkalmas terület található. (lásd a vázrajzot a fényképek között)A két egymással határos (egybeépült) csarnok közül az egyik egy közel 350 négyzetméteres kb. 4,5 – 5 méter belmagasságú, a másik kb. 850 négyzetméteres 6,5-7 méter belmagasságú épületrész. A csarnokokban található öltöző, szociális helyiségekkel (fürdő, wc) és étkezővel.

Az épület aljzata simított beton (ipari padló), a mennyezet teljesen szigetelt. A terület ipari kamerákkal és riasztóval felszerelt.

 

A területrészek GKSZ-1, gazdasági, kereskedelmi szolgáltató övezeti besorolás alá tartoznak, így hasznosításuk tág határok között mozog. Az épületek műszaki paramétereik alapján sokféle raktározási, illetve ipari tevékenységre alkalmasak, teljes közművel - Ipari áram, ipari gáz, víz, - rendelkeznek.


Az ingatlan logisztikai szempontból kiváló helyen van, súlykorlátozás nélkül megközelíthető, az M4-es autópálya mellett, az M0-ás csomópontja 10 km-re a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér kb. 15 km-re található!

790

Eladó Iparterület

Halásztelek

2 510 m2
6 550 m2

Halásztelken főútvonal mellett, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető zónában ELADÓ egy 2,510 nm-es telephely 6,500 nm-es parkosított telekkel.

Az épület két részből tevődik össze:

I. A 460 nm-es irodaépület 8 db irodából, tárgyalóból, étkezőből, bemutatóteremből és szociális helyiségekből áll.

II. Csarnok épület 2,050 nm-es, 6 m belmagasságú, betonvázas szendvicspanel szigetelésű, melynek két végén 4x4 méteres, a két oldalán pedig 3x3 m-es motoros kapuval van felszerelve.
Az aljzat simított felületű, nagy kopásállóságú, tömörített betonpadló, teherbírása 5t/nm.
A csarnok fűtése gázüzemű hőlégbefúvókkal történik.

Az épület természetes bevilágítását és szellőztetését motorral nyitható felülvilágítók biztosítják.

A csarnokon belül egy 230 nm-es, radiátorokkal fűtött, klimatizált finomraktár került kialakításra, amely igény esetén akár irodának is használható.


A telephely két utcáról is megközelíthető, ahol 40 személygépkocsi és több tehergépkocsi parkolása biztosított, további parkolóhelyek kialakíthatóak.

A gondozott, parkosított telek öntözését automata öntöző biztosítja. Az esővíz elvezetése szikkasztóba történik.

Az ingatlan fekvéséből adódóan az M0, M1, M5, M6, M7 autópályák percek alatt elérhetőek.

Igényes kivitelezésű, luxus színvonalú ingatlan, ajánlom kis és nagykereskedelmi, logisztikai célra, raktározásra vagy gyártó tevékenységre.

A telek övezeti besorolása GKSZ4, beépítési paraméterek:

-maximális beépíthetőség: 35 %

-zöld területi arány: 40%

-maximális építmény magasság: 7 m

-legkisebb kialakítható telekméret: 1000 nm

A beépítési százalék várhatóan 50 %-ra fog módosulni, ami további 750 nm építésére ad lehetőséget.

Az ingatlan ára 630 Mft, ÁFA csak az épület után fizetendő, a telek ára ÁFA mentes!

További információkért hívjon akár hétvégén is!

 

Céges hitellel vagy pályázati lehetősséggel kapcsolatban is szívesen segítek!

400

Eladó Iparterület

Dunaharaszti

1 340 m2
3 998 m2

REPREZENTATÍV CÉGKÖZPONT MŰHELY ÉS RAKTÁR!

 

Dunaharasztiban az 510-es út közelében, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető, GKSZ-KL ipari zónában 2004-ben épült, önálló telephely eladó.

A telephely kereskedelmi szempontból forgalmas helyen fekszik, a telek 3998 nm-es, amelyen összesen 1340 nm alapterületű, két épületből összetevődő felépítmény található.

Az egyik egy téglából épült 3 szintes épület, a másik egy könnyűszerkezetes csarnok. A főépületben gyártóüzem, műhely és iroda kapott helyet. A könnyűszerkezetes csarnok épületben híddaru segíti a munkadarabok és alkatrészek mozgatását.

Az épületek mellett, között és körül, burkolt, szabadon járható, rakodó terek vannak. A telephely kettő utcáról is megközelíthető, az egyik utca felől a teher, a másik felől személygépkocsival történő behajtás és 36 autó parkolása lehetséges.

Az épületet 2009-ben bővítették és korszerűsítették, mely során magas műszaki tartalommal látták el. A fűtése földgázzal és hőszivattyúval, a belső terű helyiségek szellőztetése ventilátoros elszívással friss levegő utánpótlása depressziós szellőzéssel biztosított. Gázellátása az utcán kiépített 3 bar-os vezetékről történik. A telken fúrt kút van. Az épület riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt.

Az M0 közelségének köszönhetően a telephelyről az ország bármelyik pontja könnyedén megközelíthető. Tömegközlekedés jó, a HÉV megálló a közelben található.

Rövid időn belül birtokba vehető, minden igényt kielégítő igényes telephely!

 

Kérdés vagy megtekintés esetén, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

 

Céges hitellel vagy pályázati lehetősséggel kapcsolatban is szívesen segítek!

 

25.5

Eladó Üzlethelyiség

Budapest, IV. kerület
Székesdűlő
1 + 2
54 m2

Beruházóknak, vállalkozni vágyóknak kiváló lehetőség! Nincs más teendője mint megszerezni, berendezni és sikeresen üzemeltetni ezt az ÜZLETHELYISÉGET! De ha lakásvásárlásban gondolkodik, az átminősítése is könnyen megoldható,- segítünk!

4. kerület új fejlesztésű kertvárosias környezetében, a 2009-ben épült Napliget lakóparkban eladó egy 54 nm-es UTCAFRONTI üzlethelyiség. Az Ezred utcában található lakópark utcafrontjának magasföldszinti részén irodák, üzletek kaptak helyet.

Az utcai bejárattal rendelkező üzlethelyiségbe széles lépcsősoron jutunk be, mely nagy üvegportáljának köszönhetően kimondottan világos. Hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, továbbá valamennyi helyiség frissen lett festve és modern járólappal lett burkolva.

A 33 nm-es utcafronti helyiségből egy világos, két kisebb ablakkal ellátott 6 nm-es irodahelyiségbe léphetünk. Ugyanebből a központi térből érhető el a külön-külön kialakított fürdőszoba, illemhelyiség, továbbá konyhává alakítható 6 nm-es helyiség is.

A fűtésről házközponti rendszer, hűtésről pedig egy külön kialakított légkondicionáló egység gondoskodik. Minden fogyasztás elszámolása egyedi mérés alapján történik!

Az ingatlan kiválóan alkalmas ÜZLETNEK, KOZMETIKAI-, és MASSZÁZSSZALONNAK, SPORTHELYISÉGNEK, RENDELŐNEK stb egyaránt.
Közös költség: 8000 Ft
Az üzlethelyiség ára plusz áfás, hiszen cég tulajdonában van, de fordított áfával is megvásárolható.

A környéken több kereskedelmi és szolgáltató egység, cégek telephelye is található.
Az üzlethelyiség a Duna-part ,Váci út, M0-ás autópálya, Megyeri-híd közelében található. Könnyen megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel egyaránt, hiszen több busz megállója is pár perc alatt gyalog elérhető.

Jelentkezhet akár hétvégén is, örömmel körbevezetem, hogy személyesen megtekintse!

3500

Eladó Telephely

Törökbálint

12 863 m2
35 643 m2

Törökbálint északi részén M1/M0/M7 autópályák közelében ELADÓ egy 35643 m² -es területen fekvő 12863 m² -es ipari ingatlan.

Az ingatlan két főépületből (termelő épület és hűtőház), illetve több melléképületből (porta, gépház stb.) tevődik össze.

A 4864 m² alapterületű termelőépület területének jelentős része a termelő funkcióját látja el, azonban iroda-és raktárterület, továbbá szociális rész is található benne.

A hűtőházi épület össz. alapterülete 6741 m², melynek egy része raktári, valamint iroda funkciókat lát el.

Az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik, mindkettő tehergépjárművekkel is megközelíthető.

A telek területén több fagyasztott hőmérsékletű áruszállító teherautó, illetve elektromos autó töltésére alkalmas töltőpont található, továbbá több különböző kapacitású gépkocsi parkoló került kialakításra.

Az épületek belmagassága 5-11 méterig terjed. A terület beépíthetősége 50%, jelenleg hozzávetőlegesen 40% beépített, így igény esetén lehetőség van további bővítésre. A megengedett maximális építmény magasság 15 m.

 

Az ingatlan minden közművel ellátott, a rendelkezésre álló közmű kapacitások a következők:

- áram teljesítmény: 1950 KW

-gáz teljesítmény: 120 m³/óra

- vízellátás: 180 m³/nap

-csatorna: 150³/nap

-tűzi vízellátásra 2 db dupla külső tűzcsap

 

A tájékoztatás nem teljes körű, igény esetén további anyagot küldök!

102

Eladó Iparterület

Budapest, XVII. kerület

6 000 m2

Eladó telek ipari hasznosításra!

 

Budapest XVII. kerületében a Cinkotai út közelében eladó egy 6000 nm-es, gksz övezeti besorolású, osztatlan közös tulajdonban lévő telek 17.000.- Ft/nm áron.

Övezeti besorolása: Gksz-2/6
Beépítési módja: szabadon álló
Beépíthetősége: 35%
Építménymagasság: max. 15 m
Szintterületi mutató: 2,4
A fejlesztési területen különböző méretű telkek, valamint különböző méretű és állapotú épületek találhatóak, melyek szintén eladóak vagy bérelhetőek. Bérlés esetén vételi opció is lehetséges, ez esetben 72 hónap bérlet után, a bérleti díj beszámításával a bérlemény a bérlő tulajdonába kerül.

Eladó területek:
-60000 nm-es terület
-3000 nm-es terület, kb. 600 nm-es épülettel /3 épületből áll/ telek ár: 17.000.- Ft/nm + az épület ára: 5,5 euro/nm
- 2db 280 nm-es épület 4 m-es belmagassággal + telek igény szerint 300-500 nm
-1400 nm-es terület 300 nm-es épülettel 
-700 nm-es telek 280 nm-e, 10 m belmagasságú épülettel
-700 nm-es telek kétszintes össz. 700 nm épülettel
A telek ár egységesen 17.000.- Ft/nm, az épületek négyzetméter ára épületenként változó bérlés és vásárlás esetén is. Konkrét elképzelés esetén egyeztetés szükséges.

Az információ nem teljeskörű!

M0 közelségének köszönhetően az ország bármely pontja könnyen elérhető.

További információkért hívjon a hét bármelyik napján!

59.5

Eladó Családi ház

Szigethalom
Dunapart
105 m2
350 m2

Szigethalmon a Duna-part közelében eladó egy nettó 105 nm-es, új építésű, két szintes családi ház 350 nm-es saroktelekkel.

 

A ház beosztása az alsó szinten: előszoba, konyha-étkező, nappali, lépcsőház, wc, tároló helyiség, a felső szinten közlekedő, fürdőszoba és három hálószoba.

A ház Porotherm 30-as téglából épül 10 cm-es dryvit szigeteléssel, az alsó szinten beton, a felső szinten fa födémmel, beton cserép fedéssel. A nyílászárók háromrétegű, hőszigetelt, fehér, műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A külső és belső burkolatok egyedi igény szerint választhatóak, csempe és járólap 4000.- Ft/nm, (ragasztóval és fugázó anyaggal együtt), parketta 3000.-Ft/nm árig (fóliával és szegéllyel együtt).

Az utcafronti kerítés zsalukő lábazattal, léckerítéssel, személy és gépkocsibejárós kapuval épül, a szomszéd felőli kerítés Lindab bordáslemez.

Fűtése hőszivattyús elektromos kazánról padlófűtéssel, meleg víz ellátása hőszivattyús villanybojlerrel biztosított. A ház hűtéséről hőszivattyús klíma gondoskodik.

 

Céges kivitelezés, államilag támogatott hitel és 10 Mft CSOK felvehető.

Várható átadás: 2021. augusztus, 10 % foglalóval leköthető, további fizetési ütemezés a kivitelezővel történt egyeztetés szerint.

 

Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

700

Eladó Szálloda, panzió

Monor

3 000 m2
30 000 m2

Pest megyében a 4-es számú főút mellett, Monoron eladó egy 3 csillagos Termál Hotel a hozzá tartozó 3 ha-os területtel. Monor Budapest Centrumától 30 km-re, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől 15 km-re található, így optimális választás átutazó vendégek számára.

 

A szálloda kétszintes épületének össz. alapterülete 3000 nm. A hotel 24 standard szobával, 3 junior lakosztállyal, 3 családi és egy különleges nászutas lakosztállyal rendelkezik, összes 78 szállóvendég befogadására alkalmas.

Továbbá rendelkezik három konferencia teremmel, melyek 180, 25, illetve 8 fő befogadására alkalmasak. A 180 fős konferencia terem mindkét oldalán terasz található, így annak kapacitása akár 300 főre is bővíthető.

 

A hotel kellemes vidéki környezetben helyezkedik el, a három hektáros parkjában pedig egy növényzetben és állatvilágban gazdag tó és sziget is található, továbbá kültéri terasz és a búboskemence is, melyek kitűnő lehetőséget teremtenek esküvők, szabadtéri rendezvények, csapatépítők és egyéb fogadások lebonyolítására.

A pihenni vágyó vendégek kellemes kikapcsolódását medence, szauna és az élményfürdő adta lehetőség fokozhatja.

 

Az épület fűtését 2db 116 kw-os teljesítményű, gázüzemű kazán biztosítja radiátorokkal, a vízellátás fúr kútról történik, a szennyvíz a csatorna hálózatba be van kötve. Villamos energia 3 x 150 amper.

 

A hotel közel 40 éve nyereségesen üzemel, már a jövő évre is számos foglalása  van, a tulajdonosok családi okok miatt döntöttek az eladásról.

 

A szomszédos 4,7 ha-os lovarda igény esetén a hotellel együtt eladó, melynek ára: 150 Mft.

A fedeles lovardához 25 boxos istálló, kivilágított kinti lovaspálya, karámok és jártatógép tartozik.

 

A lovardához 1,5 millió euros fejlesztési terv készült, mely során kialakításra kerülne:

- a parkoló

- kültéri lovas pálya

- fedeles lovarda épület

- istálló

- karámok

- és a galoppálya.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, igény esetén emailben további anyagot küldök!

75.9

Eladó Családi ház

Budapest, X. kerület
Felsőrákos
4
136 m2
800 m2

A 10. kerület felsőrákosi részén vidékre költözés miatt eladóvá vált egy egyszintes, nettó 136 m2 hasznos alapterületű, szabadon álló, jó állapotban levő családi ház.

A 800 négyzetméteres telek ház előtti részében fenyőfa, a hátsó, hatalmas egybefüggő kertben egy egész kis gyümölcsöskert fái – cseresznye, meggy, körte, szilva, alma, füge – biztosítanak hűsítő árnyékot.

A ház, részben alápincézett (a pince területe 60 m2), a kertben egy kisebb, kerti tárolóként és műhelyként használt melléképület áll. Ez az épület foglalja magában a fedett garázst is. A garázs mellett az épület oldalán (nyitott) gépkocsi beálló, a hátsó kertben terasz illetve bográcsozó, tűzgyújtó helyek vannak kialakítva.

A házba a hátsó kert felől lehet bejutni egy hangulatos teraszon keresztül – ahonnan rálátni az egész kis birodalomra. 
Az épületbe belépve az előszobába érünk, amely egy meghosszabbított közlekedővel úgy lett kialakítva, hogy onnan – két kivétellel - az összes helyiség megközelíthető. 
A folyosótól jobb kéz felé található a 4 db egyenként is tágas és nagy belmagasságú szoba, melyek egybenyithatók, de igény szerint lezárhatók egymástól. Az ingatlan kelet-nyugati fekvéséből adódóan szinte az összes szoba benapozott, világos.

A folyosótól bal kéz felé találhatóak a szociális helységek, a konyha, a kamra és a szinte tükörszerűen kialakított fürdőszobák. A két fürdőszoba nemcsak a bent lakók kényelmét szolgálja, de ennek köszönhetően – ahogy az, az alaprajzi elrendezésből is kitűnik,- az ingatlan akár két generációs is lehet.

Az ingatlan fűtéséről egy cirko kazán gondoskodik, a meleg víz ellátását egy külön gázkazán biztosítja, de a nappaliban egy működőképes, épített cserépkályha is beüzemelhető.
Amennyiben az új tulajdonos bővítésben gondolkodik a falazat, a födém és a 2019-ben felújított tetőszerkezet lehetőséget ad a tetőtér beépítésére is.

A környékről:
Nyugodt családi házas övezet, melynek közlekedése kiváló. A ház előtti kis forgalmú, de széles aszfaltozott utcára kilépve két perc sétával elérhetőek a Kerepesi úton található buszmegállók. A városba történő közlekedést a HÉV mellett, öt különböző buszjárat és két éjszakai járat teszi praktikussá.
A közelben 500 m sugarú körben megtalálható iskola, óvoda. A háztól egy kisebb üzletközpont, - Spar, Aldi, üzletekkel, továbbá Postával, gyógyszertárral, - és az orvosi rendelő 5 percnyire (egy buszmegállónyi) távolságra vannak. 

Kérem keressen bizalommal!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése